Mitges de Marcona o Comuna Repelada
Ametlla partida longitudinalment en dues meitats. S’utilitzen principalment en rebosteria per a l’elaboració de productes en els no es requereix l’ametlla sencera. De fet, si bé es poden afegir a cremes de cacau, també s’empren per a decorar pastissos i galetes, trinxades per a arrebossar (tant dolç com salat) o afegir un toc cruixent a una recepta, etc.
Varietats
- Mitges d’Ametlla Marcona Repelada
- Mitges d’Ametlla Comuna Repelada
Marcona o Comuna Torrada
Torrades, aquestes ametlles són un snack ideal per afegir a la nostra dieta nutrients, vitamines i minerals beneficiosos per al nostre organisme.
Varietats
- Ametlla Marcona Torrada
- Ametlla Comuna Torrada
Tros d’Ametlla
El tros d’ametlla són els trossos d’ametlla que s’obtenen quan a s’asseca i es repela l’ametlla comuna, i aquesta es parteix en trossos. S’utilitzen principalment com a decoració en rebosteria, però també en amanides. Naturalment, també es mengen simplement soles com a aperitiu sec.
Varietats
- Tros d’Ametlla Repelada
Bastons
Ametlla repelada tallada en forma de palets curts. Utilitzada com a ingredient en l’elaboració de postres tradicionals, com els torrons, els massapans i els pastissos, a més dels gelats i dolços, o com aperitiu, rostida o fregida.
Varietats
- Bastons d’Ametlla Repelada
Làmines
Ametlla repelada tallada en fines làmines longitudinalment. Especial per pastisseria artesana. Producte de proximitat. Gran qualitat.
Varietats
- Làmines d’Ametlla Repelada
Granet
Se’n fan gelats i dolços. És utilitzada principalment en rebosteria d’alta qualitat.
Farina Repelada
S’obté de la molta d’ametlla Marcona i Comuna repelada. Pot ser consumida en forma d’orxata d’ametlla. Els adeptes del veganisme, la llet d’ametlla resulta una gran opció en l’aportació de proteïnes, a més de ser lleugera i tenir un gust agradable lleument dolç. La llet d’ametlla és ideal per a les etapes de creixement i adolescència gràcies a la seva aportació de potassi i calci.
Varietats
- Farina d’Ametlla Marcona Repelada
- Farina d’Ametlla Comuna Repelada
Farina Torrada
De gran qualitat, indispensable per elaborar tota mena de postres d’ametlla, pa de pessic, tarta de Santiago, etc.
Granet d’Ametlla o d’Avellana Torrat
Es fabrica utilitzant com a base el granet d’ametlla o d’avellana natural. Important: té un aspecte molt semblant al crocant d’ametlla, però no té sucre. És imprescindible per a la fabricació de gelats, brioixeria i pastisseria.
Pasta d’Ametlla o d’Avellana
La pasta d’ametlles o d’avellanes és un producte d’altíssima qualitat. Tot el procés es realitza en les millors condicions possibles. La textura de pasta es deu al propi oli que contenen tant les ametlles com les avellanes. S’afegeix respectivament en múltiples receptes de rebosteria.
Praliné d’Ametlla o d’Avellana
El praliné és una pasta utilitzada en rebosteria i composta tradicionalment d’una barreja d’ametlla o avellana confitada en sucre caramelitzat. S’utilitza la mateixa quantitat d’ametlles o d’avellanes que de sucre.
Crocanti d’Ametlla o d’Avellana
La paraula crocant procedeix de l’italià croccanti, plural de croccante (cruixent). Es tracta d’una picada d’ametlles o d’avellanes torrades i caramel que s’utilitza principalment en rebosteria per adornar pastissos o gelats.
Nous Caramelitzades
Perfectes per a decorar postres, per donar un toc cruixent a amanides o simplement soles com snacks.