Mitges de Marcona o Comuna Repelada

Ametlla partida longitudinalment en dues meitats. S’utilitzen principalment en rebosteria per a l’elaboració de productes en els no es requereix l’ametlla sencera. De fet, si bé es poden afegir a cremes de cacau, també s’empren per a decorar pastissos i galetes, trinxades per a arrebossar (tant dolç com salat) o afegir un toc cruixent a una recepta, etc.

Varietats

  • Mitges d’Ametlla Marcona Repelada
  • Mitges d’Ametlla Comuna Repelada

Marcona o Comuna Torrada

Torrades, aquestes ametlles són un snack ideal per afegir a la nostra dieta nutrients, vitamines i minerals beneficiosos per al nostre organisme.

Varietats

  • Ametlla Marcona Torrada
  • Ametlla Comuna Torrada

Tros d’Ametlla

El tros d’ametlla són els trossos d’ametlla que s’obtenen quan a s’asseca i es repela l’ametlla comuna, i aquesta es parteix en trossos. S’utilitzen principalment com a decoració en rebosteria, però també en amanides. Naturalment, també es mengen simplement soles com a aperitiu sec.

Varietats

  • Tros d’Ametlla Repelada

Bastons

Ametlla repelada tallada en forma de palets curts. Utilitzada com a ingredient en l’elaboració de postres tradicionals, com els torrons, els massapans i els pastissos, a més dels gelats i dolços, o com aperitiu, rostida o fregida.

Varietats

  • Bastons d’Ametlla Repelada

Làmines

Ametlla repelada tallada en fines làmines longitudinalment. Especial per pastisseria artesana. Producte de proximitat. Gran qualitat.

Varietats

  • Làmines d’Ametlla Repelada

Granet

Se’n fan gelats i dolços. És utilitzada principalment en rebosteria d’alta qualitat.

Farina Repelada

S’obté de la molta d’ametlla Marcona i Comuna repelada. Pot ser consumida en forma d’orxata d’ametlla. Els adeptes del veganisme, la llet d’ametlla resulta una gran opció en l’aportació de proteïnes, a més de ser lleugera i tenir un gust agradable lleument dolç. La llet d’ametlla és ideal per a les etapes de creixement i adolescència gràcies a la seva aportació de potassi i calci.

Varietats

  • Farina d’Ametlla Marcona Repelada
  • Farina d’Ametlla Comuna Repelada

Farina Torrada

De gran qualitat, indispensable per elaborar tota mena de postres d’ametlla, pa de pessic, tarta de Santiago, etc.

Granet d’Ametlla o d’Avellana Torrat

Es fabrica utilitzant com a base el granet d’ametlla o d’avellana natural. Important: té un aspecte molt semblant al crocant d’ametlla, però no té sucre. És imprescindible per a la fabricació de gelats, brioixeria i pastisseria.

Pasta d’Ametlla o d’Avellana

La pasta d’ametlles o d’avellanes és un producte d’altíssima qualitat. Tot el procés es realitza en les millors condicions possibles. La textura de pasta es deu al propi oli que contenen tant les ametlles com les avellanes. S’afegeix respectivament en múltiples receptes de rebosteria.

Praliné d’Ametlla o d’Avellana

El praliné és una pasta utilitzada en rebosteria i composta tradicionalment d’una barreja d’ametlla o avellana confitada en sucre caramelitzat. S’utilitza la mateixa quantitat d’ametlles o d’avellanes que de sucre.

Crocanti d’Ametlla o d’Avellana

La paraula crocant procedeix de l’italià croccanti, plural de croccante (cruixent). Es tracta d’una picada d’ametlles o d’avellanes torrades i caramel que s’utilitza principalment en rebosteria per adornar pastissos o gelats.

Nous Caramelitzades

Perfectes per a decorar postres, per donar un toc cruixent a amanides o simplement soles com snacks.